Kupatilski nameštaj Beograd

Kupatilski nameštaj Beograd
Kazu da je opremanje kupatila najskuplji deo renoviranja stana... Ne mora da bude tako... Nadjite najpovoljni nameštaj za kupatila u Beogradu uz našu pomoć... Pogledajte spisak salona kupatilskog nameštaja koje Beograd ima u ponudi i kontaktirajte ih. Uživajte u svojoj novoj kupatilskoj galanteriji, novoj tuš kabini ili kadi koje ste povoljno kupili. Ili pak pozovite nekog od prozvodjača kupatilskog nameštaja u Beogradu i naručite šta Vam treba... Uzivajte u kupovini...
enmon1-kupatilski-namestaj

Enmon

Beograd, Žarkovo, Ratka Mitrovića 153 +381 11 2310846
KUPATILSKI NAMEŠTAJ BEOGRAD ENMON Enmon u svojoj ponudi ima kupatilski nameštaj visokog kvaliteta.
U ponudi je kupatilski nameštaj od iverice i medijapana, konzolni ormarići sa lavaboom, stojeći ormarići sa lavaboom, vertikalni konzolni ormarići i stojeći ormarići.
Izaberite komad kupatilskog nameštaja u našim salonima proizvodnje ROPER.
Ono što u svakom kupatilu daje posebnu atmosferu i poseban izgled, ono što ga čini funkcionalnim i estetski udešenim je kvalitetan i dobro odabran kupatilski nameštaj, koji zajedno sa ostalim delovima, stvara jedan kompletan prostor, dorastao svim potrebama svakoga od nas.
Cenovnik
primavera-kupatilski-namestaj

Primavera

Beograd, Voždovac, Milunke Savić 7 +381 11 3972236
KUPATILSKI NAMEŠTAJ BEOGRAD PRIMAVERA Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i konstantim praćenjem zahteva tržišta u prilici smo da Vam od kupatilske opeme ponudimo tuš kabine, kade, sanitarije, kupatilski nameštaj i baterije, koji će biti privlačnog dizajna, kvaliteta izrade koji je na visokom nivou, dugog životnog veka, i koji će predstavljati sofisticiran kutak Vašeg kupatila.
Cenovnik
eurodom-kupatilski-namestaj

Eurodom

Beograd, Palilula, Ruzveltova 16 +381 11 3809543
KUPATILSKI NAMEŠTAJ BEOGRAD EURODOM Eurodom je porodična firma koja se već 20 godina bavi prodajom kompletne opreme za kupatilo.EURODOM se trudi da ispuni očekivanja klijenata razumevanjem njihovih potreba, ponudom odgovarajućih proizvoda, savetima i kvalitetnim servisom.
Obučeno osoblje će vam pomoći da lako nađete pravo rešenje za vas i da vaše novo kupatilo postane mesto opuštanja i uživanja..
Cenovnik
tesla-trade-kupatilski-namestaj

Tesla trade

Beograd, Zemun, Prvomajska 36c +381 11 3164056
KUPATILSKI NAMEŠTAJ.
Tesla trade kupatilski nameštaj u ponudi ima: Delove za veš mašinu, Slavine, Vodokotliće, Opremu za ventilaciju, Sifone, Inox elemente.
salon-namestaja-linea-milanovic-kupatilski-namestaj

Salon nameštaja Linea Milanović

Beograd, Zvezdara, Vojislava Ilića 59 +381 11 2442070
KUPATILSKI NAMEŠTAJ BEOGRAD SALON NAMEŠTAJA LINEA MILANOVIĆ U našem širokom prodajnom asortimanu možete pronaći kupatilski nameštaj po želji.
Cenovnik
etaz-kupatilski-namestaj

Etaž

Beograd, Vrčin, Šumatovačka 2 +381 11 8053979
KUPATILSKI NAMEŠTAJ.
U ponudi Etaža su kompleti kupatilskog nameštaja, toaletni ormarići, Vertikale i ogledala.
Proizvodi su izrađeni od medijapana i univera i bojeni su poliuretanskim bojama.
Pored standardnih dimenzija moguće je naručiti nameštaj po vašim merama.
VALNUT kupatilski nameštaj proizvodi se u tri dezena (Valnut, Valnut Silver i Valnut Black).
xylon-namestaj-kupatilski-namestaj

Xylon nameštaj

Beograd, Stari Grad, Karadjordjeva 69 +381 11 2622010
KUPATILSKI ELEMENTI.
Balans duha i tela... Otkrijte harmoniju duha i tela, kao i svežu energiju u Vašem novom kupatilu.
Dizajneri u XYLON-u će se potruditi da usklade stil nameštaja tako da odgovara nameni, prostoru i ostalim elementima kao sto su pločice, sanitarije, aparati.
Kupatilske elemente pravimo od različitih materijala koji se premazuju posebnim lakovima visoke vodootpornosti.
Takođe, boje nameštaja su veoma bitne u postizanju spa atmosfere, pa Vam tako preporučujemo: Lavanda jubičastu – Za smirenost i harmoniju.
Zelenu – Za svežinu i novu energiju.
Nijanse plave – Za osećaj potpune nege i čistoće.
Svetle bež tonove, boje drveta – Za doživljaj prirode.
Prilikom opremanja stana, treba obratiti pažnju na kupatilo u istoj meri kao i na svaku drugu prostoriju enterijera. Kupatilo simboliše prijatan ambijent, urednost, prektičnost i lični stil. Nameštaj za kupatila je upravo ono što odslikava sve navedene karakteristike. Ako je kupatilo malo, mora se voditi računa da prilikom odabira nameštaja ne pretrpamo prostoriju i samim tim narušimo njenu funkcionalnost i izgled. Zato je izrada nameštaja po meri odlično rešenje kada je kupatilski nameštaj u pitanju. Ukoliko je kupatilski nameštaj izradjen po merama, nema sumnje da će kupatilo biti funkcionalno i samim tim estetski dobro uklopljeno. Dosta polemike vodi se oko uredjenja kupatila. Mnogi su u dilemi kakve pločice odabrati, kakvu vrstu sanitarija postaviti, koliko novca je porebno za preuredjenje ovog prostora… Renoviranje i adaptacija kupatila zahteva odredjene faze koje treba maksimalno ispratiti jednu po jednu. Nemojte olako shvatiti odabir nameštaja za vaše kupatilo, nego se maksimalno posvetite i uživajte u vremenu koje provodite u njemu.
Back to Top