Kupatilski nameštaj Beograd

Kupatilski nameštaj Beograd
Kazu da je opremanje kupatila najskuplji deo renoviranja stana... Ne mora da bude tako... Nadjite najpovoljni nameštaj za kupatila u Beogradu uz našu pomoć... Pogledajte spisak salona kupatilskog nameštaja koje Beograd ima u ponudi i kontaktirajte ih. Uživajte u svojoj novoj kupatilskoj galanteriji, novoj tuš kabini ili kadi koje ste povoljno kupili. Ili pak pozovite nekog od prozvodjača kupatilskog nameštaja u Beogradu i naručite šta Vam treba... Uzivajte u kupovini...
enmon-kupatilski-namestaj

Enmon

Beograd, Voždovac, Bulevar Oslobođenja 205 +381 11 7856060
KUPATILSKI NAMEŠTAJ.
U ponudi je kupatilski nameštaj od iverice i medijapana, konzolni ormarići sa lavaboom, stojeći ormarići sa lavaboom, vertikalni konzolni ormarići i stojeći ormarići.
Izaberite komad kupatilskog nameštaja u našim salonima proizvodnje ROPER.
Ono što u svakom kupatilu daje posebnu atmosferu i poseban izgled, ono što ga čini funkcionalnim i estetski udešenim je kvalitetan i dobro odabran kupatilski nameštaj, koji zajedno sa ostalim delovima, stvara jedan kompletan prostor, dorastao svim potrebama svakoga od nas.
xylon-namestaj-kupatilski-namestaj

Xylon nameštaj

Beograd, Stari Grad, Karadjordjeva 69 +381 11 2622010
KUPATILSKI ELEMENTI.
Balans duha i tela... Otkrijte harmoniju duha i tela, kao i svežu energiju u Vašem novom kupatilu.
Dizajneri u XYLON-u će se potruditi da usklade stil nameštaja tako da odgovara nameni, prostoru i ostalim elementima kao sto su pločice, sanitarije, aparati.
Kupatilske elemente pravimo od različitih materijala koji se premazuju posebnim lakovima visoke vodootpornosti.
Takođe, boje nameštaja su veoma bitne u postizanju spa atmosfere, pa Vam tako preporučujemo: Lavanda jubičastu – Za smirenost i harmoniju.
Zelenu – Za svežinu i novu energiju.
Nijanse plave – Za osećaj potpune nege i čistoće.
Svetle bež tonove, boje drveta – Za doživljaj prirode.
primavera-kupatilski-namestaj

Primavera

Beograd, Voždovac, Milunke Savić 7 +381 11 3972236
KUPATILSKI NAMEŠTAJ BEOGRAD PRIMAVERA Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i konstantim praćenjem zahteva tržišta u prilici smo da Vam od kupatilske opeme ponudimo tuš kabine, kade, sanitarije, kupatilski nameštaj i baterije, koji će biti privlačnog dizajna, kvaliteta izrade koji je na visokom nivou, dugog životnog veka, i koji će predstavljati sofisticiran kutak Vašeg kupatila.
Cenovnik
tesla-trade-kupatilski-namestaj

Tesla trade

Beograd, Zemun, Prvomajska 36c +381 11 3164056
KUPATILSKI NAMEŠTAJ.
Tesla trade kupatilski nameštaj u ponudi ima: Delove za veš mašinu, Slavine, Vodokotliće, Opremu za ventilaciju, Sifone, Inox elemente.
etaz-kupatilski-namestaj

Etaž

Beograd, Vrčin, Šumatovačka 2 +381 11 8053979
KUPATILSKI NAMEŠTAJ.
U ponudi Etaža su kompleti kupatilskog nameštaja, toaletni ormarići, Vertikale i ogledala.
Proizvodi su izrađeni od medijapana i univera i bojeni su poliuretanskim bojama.
Pored standardnih dimenzija moguće je naručiti nameštaj po vašim merama.
VALNUT kupatilski nameštaj proizvodi se u tri dezena (Valnut, Valnut Silver i Valnut Black).
Prilikom opremanja stana, treba obratiti pažnju na kupatilo u istoj meri kao i na svaku drugu prostoriju enterijera. Kupatilo simboliše prijatan ambijent, urednost, prektičnost i lični stil. Nameštaj za kupatila je upravo ono što odslikava sve navedene karakteristike. Ako je kupatilo malo, mora se voditi računa da prilikom odabira nameštaja ne pretrpamo prostoriju i samim tim narušimo njenu funkcionalnost i izgled. Zato je izrada nameštaja po meri odlično rešenje kada je kupatilski nameštaj u pitanju. Ukoliko je kupatilski nameštaj izradjen po merama, nema sumnje da će kupatilo biti funkcionalno i samim tim estetski dobro uklopljeno. Dosta polemike vodi se oko uredjenja kupatila. Mnogi su u dilemi kakve pločice odabrati, kakvu vrstu sanitarija postaviti, koliko novca je porebno za preuredjenje ovog prostora… Renoviranje i adaptacija kupatila zahteva odredjene faze koje treba maksimalno ispratiti jednu po jednu. Nemojte olako shvatiti odabir nameštaja za vaše kupatilo, nego se maksimalno posvetite i uživajte u vremenu koje provodite u njemu.
Back to Top